Na początku listopada ukaże się moja książka „Jedzenie przyprawione lasem”, ale już dziś możesz zamówić ją w przedsprzedaży.
PODSTAWOWE INFORMACJE O KSIĄŻCE:
- Jedzenie przyprawione lasem, wyd. Warszawa 2017
- Autorka: Agnieszka Żelazko, zdjęcia: Adam Cisowski
- Format: A4, liczba stron: 180, oprawa twarda
- ISBN: 978-83-933618-1-6
- Cena: 55,00 zł
JAK ZAMÓWIĆ?
Sposób nr 1
- Książkę możesz zamówić ze zniżką 10% (w cenie 49,50 zł + koszty wysyłki) bezpośrednio u mnie – wysyłając maila na adres: agnieszka.zelazko@grupabrm.pl
- W tytule maila wpisz „Zamówienie książki”, a otrzymasz kolejne instrukcje
- Uwaga! Zniżka 10% obowiązuje tylko wtedy, gdy zamawiasz książkę bezpośrednio u mnie 🙂
Sposób nr 2
- Książkę możesz zamówić poprzez specjalną, dedykowaną jej stronę www.ksiazkakulinarna.com
- Wtedy jej cena to 55,00 zł netto + koszty wysyłki
Sposób nr 3
- Książkę możesz kupić w większości księgarń na terenie Polski lub zamówić ją przez Internet za pośrednictwem księgarń działających online, takich jak Empik, Matras, Gandalf i inne. W księgarniach będzie ona dostępna dopiero pod koniec listopada!
CO ZNAJDZIESZ W KSIĄŻCE?
- Przede wszystkim 56 przepisów na proste, ale pomysłowe dania przygotowane z polskich produktów i regionalnych składników: warzyw, owoców, miodu, jaj, mięs oraz ryb łowionych w mazurskich jeziorach
- Zobaczysz 16 uczt pod gołym niebem, które zorganizowałam na trawie, w lesie, nad jeziorem – na ulubionych plażach i pomostach
- Dowiesz się jak zrobić własną kiełbasę z dzika, babkę drożdżową ze skórką pomarańczową, majonez, czy domowy keczup z cynamonowo-kakaową nutą. Podpowiem też, jak samodzielnie ukisić buraki i jak przygotować przepyszną domową kaszankę
- Przeczytasz tutaj o mazurskich jeziorach, lasach, wioskach – w szczególności Pieckach, Piersławku, Strzałowie, Lipowie, czy Kosewie Górnym.
WYBRANE STRONY:
Jeśli masz dodatkowe pytania – napisz do mnie 🙂